Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Scoort KV Oostende opnieuw zo gemakkelijk tegen AA Gent?

Dat er al heel wat te beleven viel in de Europe play-offs, dat mag wel duidelijk zijn. We kregen al veel doelpuntrijke wedstrijden te zien en hopen natuurlijk op meer van dat tijdens AA Gent tegen KV Oostende. Aftrap donderdagnamiddag om 13u30. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!


Negen doelpunten

Bij KV Oostende scoren ze duidelijk heel erg makkelijk in deze Europe play-offs. Vorige speeldag ging de kustploeg dan wel onderuit tegen KV Mechelen, ze scoorden wel maar liefst drie doelpunten. Op de eerste speeldag tegen Standard werd het zelfs 6-2. Dat zijn in totaal dus al negen doelpunten die KV Oostende scoort in amper twee wedstrijden. Het mag duidelijk zijn dat we ook tegen AA Gent vuurwerk verwachten in de vorm van doelpunten.

KV Oostende scoort meer dan 1.5 doelpunten (notering van 2.65)

KV Oostende scoort meer dan 2.5 doelpunten (notering van 6.75)

 

Zes goals per match

Het is trouwens ook opvallend dat iedereen in de Europe play-offs makkelijk de weg naar doel lijkt te vinden. In vier gespeelde wedstrijden kregen we 24 doelpunten te zien, ofwel een gemiddelde van zes(!) doelpunten per match. Als we op dit elan doorgaan, worden de overige acht wedstrijden zeker nog een plezier om naar te kijken. Ook in deze wedstrijd verwachten we dus alvast heel wat doelpunten.

Er worden meer dan 2.5 doelpunten gescoord (notering van 1.58)

Er worden meer dan 3.5 doelpunten gescoord (notering van 2.35)

Beide ploegen scoren (notering van 1.60)

 

Dertig punten

KV Oostende staat momenteel met dertig punten aan de leiding in deze play-offs. De kustploeg kende een geweldig seizoen in de reguliere competitie en is alvast ook van plan om dat door te trekken in deze mini-competitie. Alles kan voor KVO, niks moet. Dat maakt dat ze aan de kust dus vrij kunnen voetballen. Volstaat dat mentaal voordeel om donderdagnamiddag ook in Gent punten te gaan pakken?

KV Oostende wint de wedstrijd (notering van 4.20)

KV Oostende en AA Gent spelen gelijk (notering van 4.30)

 

Must See

More in Jupiler Pro League