Verbind je met ons

HomeSerie A

Maakt Internazionale ook tegen AS Roma één doelpunt?

AS Roma gaat komende woensdag op bezoek bij Internazionale. De thuisploeg is al even kampioen, terwijl de Romeinen moeten winnen om de zevende plek niet aan Sassuolo te verliezen, die recht geeft op Europees voetbal. Alles over deze kraker in San Siro, lees je hier bij betFIRST.

Internazionale en AS Roma stonden in het verleden 197 keer tegenover elkaar, waarvan 177 keer in de Serie A. De Milanezen wonnen in totaal 84 wedstrijden, de Romeinen 56 duels. 57 ontmoetingen bleven onbeslist. Deze ploegen troffen elkaar slechts twee keer in Europees verband.

Inter sterk in eigen huis

Internazionale presteert dit seizoen geweldig in eigen huis. De ploeg van Antonio Conte won namelijk vijftien van de zeventien thuiswedstrijden. AS Roma heeft bovendien vier opeenvolgende uitduels verloren. Wint Internazionale ook van AS Roma?

Bekijk de noteringen hier:

Internazionale wint van AS Roma (notering van 1.68)

Vaak trefzeker na rust

AS Roma maakte in de laatste twee wedstrijden – duels met Manchester United en FC Crotone – acht doelpunten. Die treffers vielen allemaal na rust. Scoort AS Roma ook in de tweede helft tegen Internazionale?

AS Roma scoort in de tweede helft tegen Internazionale (notering van 2.00)

Eén doelpunt

Internazionale maakte in vier van de laatste zes competitieduels telkens één doelpunt per wedstrijd. Zo ook tegen Napoli in Stadio Diego Armando Maradona. Die confrontatie eindigde in 1-1. Scoort Internazionale één keer tegen AS Roma?

Internazionale scoort één keer tegen AS Roma (notering van 3.30)