Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Racing Genk wil poging naar de titel doen met winst tegen Anderlecht

Racing Genk neemt het in de vierde speeldag van de Champions play-offs op tegen Anderlecht. De Limburgers doen weer meer voor de titel en zetten de komende wedstrijden dan ook alles op alles om punten te rapen. Kunnen ze Club nog van de titel houden? Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Titelkansen

Bij Racing Genk hebben ze een kans op de titel geroken. Vooraf leek het bijna een uitgemaakte zaak dat Club Brugge opnieuw kampioen zou worden, maar in de Champions’ play-offs lieten ze toch plots een paar steken vallen. Vorige week nog won KRC Genk met een overtuigende 3-0 van Club. De gemotiveerde Limburgers willen graag op dat elan doorgaan en ook tegen Anderlecht de drie punten pakken.

Racing Genk wint de wedstrijd (notering van 3.65)

Doelgevaar

Het is nog maar van woensdagavond geleden dat Anderlecht en Racing Genk elkaar troffen. Toen werd het 1-1, maar die score had ook hoger kunnen liggen. Zowel Anderlecht als KRC Genk zorgden namelijk voor heel wat doelgevaar. Als we zaterdagavond meer van dat krijgen, zouden we ons wel eens aan heel wat doelpunten mogen verwachten.

Beide teams scoren (notering van 1.68)

Er worden meer dan 2.5 doelpunten gescoord (notering van 1.68)

Must See

More in Jupiler Pro League