Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan KV Mechelen opnieuw in de eerste helft scoren?

Het is razend spannend in de Europe play-offs van de Jupiler Pro League. Op de vierde speeldag staat KV Oostende tegen AA Gent op programma. Ook KV Mechelen en Standard nemen het tegen elkaar op. De Mechelaars staan momenteel op een eerste positie, terwijl Standaard laatste staat, maar met amper drie punten minder.

Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

KV Mechelen zit in de flow

Het is best wel opvallend, maar sinds KV Mechelen terugkeerde naar het hoogste niveau in 2019, verloren ze nog niet op Sclessin. Vorig seizoen boekte het een 1-2-overwinning in Luik, dit seizoen kon het Standard op een 2-2-gelijkspel houden. En afgelopen donderdag is daar een nieuwe 1-2-zege bijgekomen. Nog opvallender, Standard kon op KV Mechelen wél al twee keer gaan winnen.

Het is dus duidelijk dat de twee ploegen aan elkaar gewaagd zijn, maar KV Mechelen zit wel in een betere flow. Mechelen heeft namelijk geen van zijn laatste 7 thuiswedstrijden verloren. Standard daarentegen kon in zijn laatste vijf wedstrijd slechts twee keer winnen. De overige drie wedstrijden werden telkens verloren. KV Mechelen heeft in theorie dus de beste papieren om deze wedstrijd in handen te nemen.

KV Mechelen wint de wedstrijd (notering van 2.45)

Gevaarlijk in de eerste helft

KV Mechelen heeft in de Europe Play-offs nog geen enkele wedstrijd met minder dan twee doelpunten afgesloten. Met een doelpuntensaldo van negen in amper drie wedstrijden, vinden ze duidelijk makkelijk de weg naar doel. Dat doen ze trouwens ook vaak in de eerste helft, want in elke wedstrijd werd er al gescoord voor het rustsignaal klonk. Twee keer tegen AA Gent, twee keer tegen KV Oostende en één keer tegen Standard.

KV Mechelen scoort in de eerste helft (notering van 1.83)

Must See

More in Jupiler Pro League