Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Antwerp speculeert op punt(en) tegen Club Brugge

Antwerp en Club Brugge nemen het zondag om 18u30 tegen elkaar op. Voor Club Brugge staat er heel wat op het spel, want zij voelen de hete adem van Racing Genk in hun nek. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Kan Antwerp profiteren?

Wat is er met Club Brugge aan de hand? De kampioen van vorig jaar sloot een geweldige reguliere competitie af, maar is volledig uit vorm geraakt in de Champion’s play-offs. Club Brugge kon in drie wedstrijden nog geen enkele keer enkele winnen en is duidelijk nog op zoek naar zijn beste vorm. Antwerp kan daarvan profiteren en gokt misschien op een puntje buitenshuis én als alles meezit, eventueel de drie punten.

Dubbele kans: Antwerp wint of speelt gelijk tegen Club Brugge (notering van 2.40)

Geen doelgevaar

In de play-offs zijn we alvast verwend geweest, want in elke wedstrijd werd er minstens twee keer gescoord. En dat telt voor zowel de Champions’ én de Europe play-offs. Tot Antwerp tegen Club Brugge donderdagavond een muis baarde. Een slaapwerkende wedstrijd met een 0-0 als logisch gevolg. Krijgen we zondagavond meer van dat? Het zou zo maar eventjes kunnen.

Er worden minder dan 1.5 doelpunten gescoord (notering van 3.90)

Must See

More in Jupiler Pro League