Verbind je met ons

HomePremier League

Scoort Arsenal ook tegen Liverpool in de eerste helft?

Arsenal FC

Arsenal ontvangt zaterdagavond Liverpool bij de hervatting van de competitie. Het wordt een interessante ontmoeting, aangezien beide ploegen dit seizoen wisselvallig presteren. Wat gaat het worden? Lees alles over deze kraker hier bij betFIRST.

Historie

Arsenal en Liverpool stonden 189 keer eerder tegenover elkaar in de Premier League, waarvan 94 keer in Londen. The Gunners doen het met 41 overwinningen een stuk beter dan Liverpool, dat maar twintig keer won. 33 ontmoetingen bleven onbeslist.

Moeizaam seizoen

Arsenal en Liverpool maken een moeizaam seizoen door. De ploeg van Mikel Arteta staat momenteel negende in de Premier League en heeft 42 punten verzameld in 29 wedstrijden. De formatie van Jürgen Klopp is de huidige nummer zeven van de competitie met 46 punten uit 29 duels.

Op 28 september 2020 stond de eerste confrontatie tussen beide ploegen in Liverpool op het programma. De thuisploeg won met 3-1, mede dankzij een doelpunt van Diogo Jota, die in dat duel zijn eerste competitietreffer voor Liverpool maakte. Andy Robertson, Sadio Mané en Alexandre Lacazette waren ook trefzeker.

Bekijk de noteringen hier:

Liverpool wint van Arsenal (notering van 2.35)

Arsenal weer in eerste helft trefzeker?

Arsenal was in de afgelopen vier competitieduels telkens trefzeker in de eerste helft. De laatste keer dat de Londenaren daar niet in slaagden, was op 21 februari 2021. Destijds verloor Arsenal in eigen huis van Manchester City (0-1 nederlaag).

Bekijk de noteringen hier:

Arsenal scoort in de eerste helft (notering van 2.15)

Salah opnieuw topscorer?

Mohamed Salah is samen met Harry Kane de huidige topscorer van de competitie. De Egyptenaar kwam in 28 Premier League-wedstrijden zeventien keer tot scoren. Daarnaast gaf de 28-jarige aanvaller drie assists. In het seizoen 2018/2019 werd Salah al gedeeld topscorer van Engeland en vorig jaar kwam hij vier treffers tekort op Jamie Vardy. Lukt het dit jaar voor de tweede keer in drie seizoenen?

Bekijk de noteringen hier:

Mohamed Salah scoort op ieder moment tegen Arsenal (notering van 2.05) 

Must See

More in Premier League