Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Rouches kunnen Genk hak zetten in titelrace

Met een virtuele achterstand van vijf punten op Genk – niemand die er aan twijfelt dat de Rouches voor de groene tafel de drie punten zullen binnenrijven van de non-match tegen Anderlecht – ligt Standard nog min of meer op titelkoers. Maar in Luik beseft iedereen dat er gewonnen zal moeten worden van Genk om weer helemaal in de picture te staan.

Dit Standard is echter zo onvoorspelbaar dat zelfs de grootste optimisten binnen de club niet kunnen inschatten of Michel Preud’homme zijn troepen nog een rol van betekenis kan doen spelen in het titeldebat. Tegen Genk kan Standard thuis net iets meer: het is al elf matchen op rij ongeslagen op Sclessin met en doelsaldo van 22-4. Vorig seizoen werd het in de play-offs nog 5-0 voor de Luikenaars.

Maar wie Genk zag freewheelen tegen Club Brugge vraagt zich af wie de Limburgers van de vierde titel kan houden. En daar schuilt net het gevaar. Zo ongenaakbaar is Genk niet. Van zijn laatste vijf duels op verplaatsing kon het alleen op Waasland-Beveren (1-2) de drie punten pakken.

Standard over 4,5 corners @ 1.68
Standard verliest niet @ 1.60
Over 1,5 goals in de wedstrijd @ 1.17

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League