Verbind je met ons

HomeSerie A

Roept leider Napoli de knappe reeks overwinningen van Juventus een halt toe?

Napoli Juventis betting tips betfirst

De Serie A belooft ook dit seizoen ongemeen spannend te worden. Vrijdag staat om 20u45 een absolute kraker op het programma, waar heel Italië naar uitkijkt. Napoli krijgt het bezoek van eerste achtervolger Juventus.

Deze wedstrijd kan de competitie opnieuw spanning inblazen of een extra groot gat veroorzaken. Wat wordt het?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Napoli-Juventus vind je hieronder.

Reeks ten einde?

2023 kan een historisch jaar worden in het bestaan van Napoli. De havenstad kijkt meer dan ooit uit naar een groot titelfeest.

Maar zover is het uiteraard nog niet. Vrijdag staat met Juventus namelijk een zeer taaie klant op het menu.

Juve pakte zonder sprankelend voetbal een mooie 24 op 24 en slikte niet één doelpunt. De vraag is echter hoelang je zoiets kan volhouden zonder goed spel…

Ook Napoli pronkt overigens met 36 op 39. Enkel Inter wist hen te verslaan de laatste dertien duels. Bovendien leggen de Napolitanen dit seizoen erg knap voetbal op de mat.

Wist je trouwens dat Napoli de recentste drie thuisduels won van de Oude Dame? Als ze winnen, wordt het gat tien punten. Als dat geen motivatie is!

Napoli wint (notering van 2.00)

 

Nigeriaanse goaltjesdief

De defensie van Juventus slaagde erin om acht keer op rij de nul te houden, maar de kans lijkt vrij groot dat die statistiek tegen Napoli de vuilnisbak in gaat.

Er loopt namelijk een zéér gevaarlijk heerschap in de spits bij blauw-wit. Victor Osimhen is meer dan ooit het speerpunt van Gli Azzurri.

Na dertien speeldagen trof de Nigeriaan al tien keer raak. In zijn laatste zes wedstrijden was hij goed voor zes doelpunten.

Niemand in de Serie A doet dit seizoen beter: hij is topschutter, voor Lautaro Martinez, M’Bala Nzola en Marko Arnautovic.

Een fitte Osimhen is echt een hel om tegen te spelen. De eerder statische centrumverdedigers van Juve zullen hun handen volhebben. Scoort hij voor de tweede match op rij?

Victor Osimhen scoort (notering van 2.20)

 

Must See

More in Serie A