HomeJupiler Pro League

Mag KRC Genk zich na de eerste helft al zegezeker voelen tegen Zulte Waregem?

Genk-Gent betting tips betFIRST

KRC Genk is onder nieuwe trainer Wouter Vrancken aan een geweldig seizoen bezig en ze lijken zelfs op weg naar hun vijfde landstitel.

Na een pijnlijke 0-3 thuisnederlaag tegen Antwerp in de Beker van België hopen de Limburgers zich zaterdag te herpakken.

Tegenstander en slachtoffer van dienst moet degradatiekandidaat Zulte Waregem worden.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze KRC Genk  –  Zulte Waregem vind je hieronder.

Vanaf minuut 1

Afgelopen weekend maakten de Limburgers nog maar eens een statement door Club Brugge in eigen huis met 3-1 te verslaan.

Hun volgende slachtoffer Zulte Waregem komt ook uit West-Vlaanderen, maar staat pas op de voorlaatste plaats in het klassement.

Essevee is een club die de laatste jaren al meermaals hun meerdere heeft moeten erkennen in KRC Genk.

Sinds 2020 hebben de ‘Genkies’ al hun wedstrijden gewonnen van de West-Vlamingen en vaak werd die overwinning al veiliggesteld in de eerste 45 minuten.

In vijf van de laatste zes onderlinge duels hadden de Limburgers nog voor de rust al de kloof gemaakt met de West-Vlamingen.

Nog een positieve statistiek: onder Wouter Vrancken verloor KRC Genk nog niet in eigen huis in de Jupiler Pro League.

Bovendien werkte Zulte Waregem al negen uitwedstrijden af en alleen bij de buren van Kortrijk werden er drie punten gepakt.

Voor ons lijkt de kans heel groot dat Essevee voor de rust al op de knieën moet en dat niet meer te boven komt.

Genk staat voor aan de rust en wint de wedstrijd (notering van 1.80)

Doelpuntenfestival

Wie dit seizoen een wedstrijd van KRC Genk bijwoont, weet bijna zo goed als zeker dat die veel goals gaat zien.

Na negentien speeldagen scoorden de Limburgers al 48 doelpunten en daarmee mogen zich het vlotst scorende team noemen.

Als dan zaterdag de zwakste verdediging op bezoek komt, zijn doelpunten bijna een garantie.

Met 42 tegengoals deelt Zulte Waregem de titel van zwakste verdediging met KV Oostende.

Wanneer we de meest recente onderlinge duels onder de loep nemen dan zien we dat de ‘Genkies’ vlot het doel vinden tegen Essevee: twintig goals in de laatste zes matchen.

Ook in de heenwedstrijd veegde Genk de vloer aan met de degradatiekandidaat, 1-4 was toen het harde verdict voor het team van Mbaye Leye.

Kan KRC Genk zaterdagavond voor de tiende keer in de Jupiler Pro League dit seizoen minstens drie doelpunten maken?

Genk scoort minstens 3 goals (notering van 1.74)