Verbind je met ons

HomePremier League

Manchester derby: kan Marcus Rashford opnieuw zijn duivels ontbinden in een topmatch?

Leeds Manchester United betting tips betfirst

De spanning in Manchester begint ondertussen serieus op te lopen. Zaterdag om 13u30 staat op speeldag 20 in de Premier League namelijk de Manchester derby gepland: United krijgt om 13u30 het bezoek van stadsgenoot en rivaal City.

De kloof tussen beide ploegen is intussen geslinkt naar vier punten. Wie trekt aan het langste eind?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Manchester United-Manchester City vind je hieronder.

Marcus Rashford in vorm

Dat Manchester United vlak na nieuwjaar op amper vier punten van Man City zou staan, had halverwege augustus waarschijnlijk niemand verwacht.

Maar de trein van Erik ten Hag begint zo stilaan op het juiste spoor te raken: United pakte twaalf op twaalf en staat momenteel op een UCL-plaats.

Dat hebben ze in grote mate te danken aan Marcus Rashford, die dit seizoen helemaal heropleeft. Hij scoorde al vijftien keer.

Sinds zijn terugkeer van de Wereldbeker, waar hij ook drie maal raak trof, scoorde hij in zes opeenvolgende matchen.

Rashford scoort trouwens het liefst tegen de topploegen: zowel Liverpool als Chelsea, Man City en Arsenal staan in zijn top zeven favoriete tegenstanders.

Man Utd wint of gelijkspel én Rashford scoort (boosted odd van 9.50)

 

De onvermijdelijke Haaland

Heeft het nog zin om te praten over ene Erling Haaland. De Noor walste sinds zijn komst naar Engeland over de Premier League.

Na zestien matchen staat de teller al op 21 goals. Waanzinnige statistieken. Haaland is dit seizoen duidelijk op recordjacht.

In zijn laatste drie Premier League-duels was hij goed voor drie treffers. Een goal loert écht altijd om de hoek met de stevige spits.

Weet je overigens nog wat er gebeurde in de allereerste Manchester-derby waarin Haaland actief was? Juist ja: 6-3 overwinning en een hattrick en twee assists.

Luke Shaw en co zullen wakker mogen zijn, want Erling Braut Haaland komt eraan. Scoort hij? Dan profiteer je van een boosted odd!

Erling Haaland scoort (boosted odd van 1.95)

 

Must See

More in Premier League