Verbind je met ons

HomeBeker van België

Croky Cup: wordt KAA Gent uitgeschakeld door zwarte beest Union in de kwartfinale?

union club brugge betting tips betfirst

De maand januari is een bijzonder drukke voetbalmaand in België en dat komt mede door de Croky Cup.

Deze week worden de vier kwartfinales afgewerkt in de Belgische Beker. Naast KRC Genk-Antwerp krijgen we ook de topper tussen Union en KAA Gent.

Verliezen de Buffalo’s voor de derde keer op vier wedstrijden van de Brusselaars?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Union  – KAA Gent vind je hieronder.

Sinds mensenheugenis

Voor een laatste Brussels sprookje van Union in de Beker moeten we al terugkeren naar 1914. Toen pakten ze voor de tweede maal in hun geschiedenis de Beker van België.

Als ‘Les Unionistes’ een derde keer willen schitteren in het Koning Boudewijnstadion zullen ze eerst KAA Gent moeten kloppen.

En dat is geen onhaalbare kaart. Sinds hun terugkeer in de Jupiler Pro League verloor Union nog geen enkele van hun drie wedstrijden tegen de Oost-Vlamingen.

Daarnaast is het voor de ploeg van Karel Geraerts al van 3 november geleden dat ze tegen een nederlaag moesten aankijken.

Aan de andere kant heb je de Buffalo’s die behoorlijk minder in vorm zijn. De matchen tegen Standard en Antwerp leverden slechts één punt op.

Ook in de vorige ronde van de Croky Cup ging Cercle Brugge pas na verlengingen voor de bijl.

Een uitgelezen kans dus voor Union om het team van Vanhaezebrouck te verslaan en door te stoten naar de halve finale.

Union wint (notering van 2.25)

 

Gebrek aan efficiëntie

Sinds hun terugkeer naar de hoogste klasse van het Belgische voetbal is Union zowaar het zwarte beest geworden van KAA Gent.

De Oost-Vlamingen wisten van de vorige drie duels geen enkele winnend af te sluiten en bovendien Union hield steeds de nul.

In de onderlinge duels sloegen Laurent Depoitre en co er dus nog niet in om Anthony Moris te vloeren, maar ook in de reguliere competitie missen de Buffalo’s het nodige geluk.

Zowel in de partijen tegen Standard als tegen Antwerp kregen ze behoorlijk veel kansen, maar die werden allemaal vakkundig de nek omgewrongen.

Volgens ons lijkt er ook in het Bekerduel tegen Union niet veel beterschap aan te komen.

De vice-kampioen hield dit seizoen al zeven keer hun netten droog, terwijl KAA Gent na 30 gespeelde wedstrijden al negen matchen niet wist te scoren.

Naar onze verwachtingen gaat het voor KAA Gent ook donderdagavond niet gebeuren tegen de stevige burcht onder leiding van Christian Burgess.

Union houdt de nul (notering van 3.15)

Must See

More in Beker van België