Verbind je met ons

HomeBeker van België

Kan Paul Onuachu opnieuw scoren in de Croky Cup tegen Antwerp? Profiteer van de boosted odd!

RWDM Genk betfirst betting tips

De Belgische competitie draait ondertussen opnieuw op toerental. Volgend weekend staan enkele krakers te wachten, maar ondertussen kunnen we ons verlekkeren aan de Croky Cup. Woensdagavond ontvangt KRC Genk om 20u45 Antwerp, in de kwartfinale.

De twee beste Belgische ploegen van het moment tegen elkaar, wat zal dat geven?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op KRC Genk-Antwerp vind je hieronder.

Genk blijft maar gaan

Om de transformatie van KRC Genk onder Wouter Vrancken te omschrijven, komen we zowat superlatieven tekort.

In no-time maakte Vrancken van de Limburgers een machine, die dit seizoen absoluut niet te stoppen lijkt.

Ze verloren nog maar drie keer punten op negentien speeldagen en toonden tegen Club Brugge opnieuw hoe superieur ze zijn.

De kans dat ze ook Antwerp over de knie leggen, lijkt groot. Ze wonnen in oktober al 1-3 op de Bosuil.

Daarnaast spelen ze graag thuis tegen The Great Old: in de laatste tien matchen kwamen ze zeven keer als winnaar uit de bus.

KRC Genk wint (notering van 1.90)

 

Verwacht maar doelpunten

Met Genk en Antwerp staan de twee ploegen tegenover elkaar waarvan de aanvallende linie in de beste vorm zit (als we Union even buiten beschouwing laten).

Trésor, Onuachu, Paintsil, Janssen, Balikwisha… Aan kwaliteit zal het de bekermatch niet ontberen. En dus loeren er meteen veel goals om de hoek.

Zowel Genk als Antwerp deden afgelopen weekend nog respectievelijk drie en twee keer de netten trillen tegen een rechtstreekse concurrent.

Als we de geschiedenis mogen geloven, gaan we ook woensdagavond bakken goals zien.

In vier van de recentste vijf edities van Genk-Antwerp mochten we minstens vier goals noteren. Eén keer waren er dat zelfs zes.

Er vallen minstens vier goals (notering van 2.65)

 

Wie stopt Paul?

Het is ongeveer een jaar geleden dat een Nigeriaan zijn Gouden Schoen mocht komen ophalen. Zijn naam? Paul Onuachu.

Hij lijkt deze heenronde zijn kunstje van vorige keer gewoon over te doen, want ook deze keer is hij zo goed als onstopbaar.

De boomlange spits rijgt de doelpunten dit seizoen weer aaneen. De teller staat na achttien wedstrijden al op vijftien treffers.

In zijn laatste zes duels trof hij acht keer raak. Als hij dat tegen Antwerp opnieuw doet binnen de 90 minuten, profiteer je van een boosted odd!

Paul Onuachu scoort (boosted odd van 2.25)

 

Must See

More in Beker van België