Verbind je met ons

HomeBundesliga

RB Leipzig – Bayern: wie wint de kraker in speelronde 4 van de Bundesliga?

Bayern-Dortmund

RB Leipzig, dat afgelopen seizoen als tweede eindigde in de competitie, neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen regerend landskampioen Bayern. Wie boekt een zege in de Red Bull Arena?

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens dit duel. De beste tips vind je hieronder bij betFIRST!

Bayern is goed begonnen aan de nieuwe voetbaljaargang. De formatie van Julian Nagelsmann speelde in de seizoensopener tegen Borussia Mönchengladbach weliswaar gelijk, maar zegevierde daarna tegen 1. FC Köln en Hertha BSC.

Leipzig verzamelde in drie competitieduels slechts drie punten. Hoewel VfB Stuttgart met ruime cijfers aan de kant werd gezet (4-0), ging de ploeg van Jesse Marsch ten onder tegen 1. FSV Mainz 05 en VfL Wolfsburg. Wint Bayern van Leipzig?

Bayern wint van RB Leipzig (notering van 2.30)

 

Doelpuntrijk affiche

De kans is groot dat beide ploegen in scorend opzicht voor vuurwerk gaan zorgen. Der Rekordmeister kwam vorig seizoen maar liefst 99 keer tot scoren in competitieverband, terwijl Die Roten Bullen zestig doelpunten maakten.

Worden er meer dan drie doelpunten gemaakt in Oost-Duitsland?

Meer dan drie goals bij RB Leipzig - Bayern (notering van 1.71)

 

Maakt Lewandowski weer het verschil?

Robert Lewandowski gaat dit seizoen vrolijk verder met scoren. De Poolse spits trof in drie competitiewedstrijden al vijf keer het doel, met als hoogtepunt een hattrick tegen Hertha. Scoort de 33-jarige aanvalsleider ook tegen Leipzig?

Lewandowski scoort tegen RB Leipzig (notering van 1.80)

 

Must See

More in Bundesliga