Verbind je met ons

HomeSerie A

Doet in vorm verkerend Napoli kwakkelend Juve nog meer pijn?

Het Juve van Massimiliano Allegri is dramatisch aan het seizoen begonnen. Op bezoek bij Udinese werd teleurstellend met 2-2 gelijkgespeeld en thuis tegen Empoli ging het nog slechter: 0-1 nederlaag. Kan Juve zich op bezoek bij Napoli revancheren?

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens dit duel. De beste tips vind je hieronder bij betFIRST!

Napoli is het seizoen prima begonnen, want van Venezia en Genoa werd gewonnen. Bovendien is de balans van de Napolitanen in de laatste 23 thuisduels met Juve in het voordeel: negen overwinningen en slechts zeven nederlagen.

Sterspeler Victor Osimhen zag zijn schorsing na zijn rode kaart tegen Venezia met één duel teruggebracht worden en kan zaterdag gewoon spelen. Gunstig voor de kansen van Napoli…

Wijst alles op zege Napoli?

De voortekenen voor Juve zijn minder goed. Los van de slechte vorm is het onduidelijk hoe Dybala, Cuadrado, Alex Sandro, Bentancur en Danilo aan de aftrap verschijnen, want zij komen terug van verre buitenlandse tripjes.

Bovendien raakte sterspeler Federico Chiesa op de training van Italië geblesseerd. Zege voor Napoli aanstaande?

Napoli wint van Juve (notering van 2.45)

 

Moise Kean man in vorm

Als er één speler is die met vertrouwen bij Juve terugkeert, is het Moise Kean. De 21-jarige aanvaller kreeg en greep zijn kans bij Italië – Litouwen (5-0), want hij scoorde twee keer.

Is Moise Kean, die na het vertrek van Cristiano Ronaldo voor veel geld werd gehaald, de speler die Juve bij de hand gaat nemen?

Moise Kean scoort tegen Napoli (notering van 3.30)

Must See

More in Serie A