Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Preud’homme zal krachttoer moeten uithalen om Club uit titelrace te houden

Michel Preud'homme - Standard

Flashback naar 13 mei 2018. Standard en Club Brugge spelen op Sclessin een duel dat mogelijk over de titel zal beslissen. De Bruggelingen hebben uiteindelijk aan een draw genoeg om voor de tweede keer in drie jaar kampioen te spelen.

Een jaar later is Club opnieuw in een hevige strijd verwikkeld om de eerste plaats. Maar Standard is in een paar weken tijd afgegleden van een potentiële titelkandidaat naar een allegaartje waar zelfs een ervaringsdeskundige als Michel Preud’homme geen vat op lijkt te hebben. Na vier nederlagen op rij waarin het tien doelpunten incasseerde, zal Preud’homme een fameuze krachttoer moeten uithalen om een Club Brugge in vorm van een zege te houden.

De Luikse fans zagen in de play-offs in totaal 26 (geldige) doelpunten en daarmee is Standard de ploeg waar het meeste te beleven valt. Voeg daar vanavond het torinstinct van Hans Vanaken (17 doelpunten), Wesley (17 doelpunten) en Siebe Schrijvers (12 doelpunten) aan toe en het moet al goed fout lopen mocht elke ploeg niet minstens een keer scoren. Club heeft trouwens geen keuze: het moet aanvallen tot ze erbij neervallen om de titelkansen gaaf te houden.

Club Brugge wint @ 1.95
Club Brugge wint & over 2.5 goals in de wedstrijd @2.35
Beide teams scoren & over 2.5 goals @ 1.83

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League