Verbind je met ons

HomeVoetbal

Booming Atalanta op zijn hoede voor blikopener Immobile

Voor het eerst in vijf jaar zullen de tifosi het in de finale van de Coppa Italia moeten doen zonder Juventus. Met dank aan Atalanta, dat Juve in de kwartfinales met een droge 3-0 uit de beker wipte.

Lazio heeft het ‘thuisvoordeel’ omdat de match traditiegetrouw in het Stadio Olimpico wordt beslecht, maar om tal van redenen begint La Dea als topfavoriet aan zijn vierde bekerfinale. Met 73 doelpunten is het de best scorende ploeg in de Serie A, in de laatste vijftien competitieduels pakte geen enkel team meer punten en het won dit seizoen twee keer van Lazio (1-0 en 3-1).

Atalanta is booming en dat kan niet gezegd worden van Lazio. De Romeinen wonnen afgelopen weekend bij Cagliari – met Silvio Proto tussen de palen – maar met vier nederlagen in hun laatste negen duels zijn de resultaten in vrije val. En toch past Atalanta maar beter op voor Ciro Immobile. De Italiaanse scherpschutter scoorde achttien keer en zeven keer was dat het openingsdoelpunt. Krzysztof Piątek, de topschutter van het bekertornooi met acht treffers, loopt er niet meer bij. Met goalgetters als Immobile en  Duvan Zapata (Atalanta) tussen de lijnen, die elk drie keer raak troffen, zullen de netten een paar keer bol staan tijdens de match.

Totaal aantal goals over 2.5 @ 1.80
Beide teams scoren @ 1.64

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Voetbal