Verbind je met ons

HomeSerie A

Neemt Paulo Dybala Juve ook tegen Sassuolo bij de hand?

Een midweekse speelronde in de Serie A! Juve neemt het woensdagavond om 18:30 uur op tegen Sassuolo. Lukt het de ploeg van Massimiliano Allegri om de goede serie van de laatste weken voort te zetten?

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Juve – Sassuolo vind je hieronder.

Wint Juve eindelijk met twee goals verschil?

Juve begon het seizoen dramatisch met twee punten uit vier duels, maar de laatste weken gaat het een stuk beter.

De laatste negen duels gingen niet verloren, terwijl Juve een pittig programma had met tegenstanders als Milan (1-1), AS Roma (1-0), Chelsea (1-0), Zenit (0-1) en Inter (1-1).

Sassuolo zag afgelopen zomer een aantal belangrijke spelers vertrekken, want Manuel Locatelli ging naar Juve en Francesco Caputo naar Sampdoria.

Dit seizoen staat de ploeg van Alessio Dionisi dertiende en op verplaatsing werd pas één keer gewonnen: met 2-3 bij Hellas Verona dat een helft lang met tien man speelde…

Juve won dit seizoen in de Serie A nog niet één keer met twee goals verschil en dus liet Allegri op de persconferentie weten dat dit tegen Sassuolo maar eens moest gebeuren. Zou het?

Juve wint met minimaal twee goals verschil (notering van 2.17)

 

Neemt Dybala Juve weer bij de hand?

Wat de trainer van de recordkampioen van Italië ook liet weten, was dat Paulo Dybala woensdagavond in de basis begint.

De clubtopscorer van Juve (drie goals) is terug van een blessure en redde zijn ploeg afgelopen zondag op bezoek bij Inter, want in de slotfase nam hij de 1-1 voor zijn rekening.

Dybala scoorde in zijn laatste twee wedstrijden en was tijdens de laatste ontmoeting met Sassuolo (1-3 zege) ook trefzeker. Woensdag weer?

Paulo Dybala scoort tegen Sassuolo (notering van 2.28)

Must See

More in Serie A