Verbind je met ons

HomeSerie A

Lazio-Fiorentina: Blijven de Romeinen het zwarte beest van Fiorentina?

Lazio Roma slijpt deze week de messen om het midweeks op te nemen tegen Fiorentina. Twee ploegen met bakken historie en potentie, maar waar het de afgelopen jaren toch vooral armoe was. Los van het seizoen 2019-2020 moet Lazio zich de laatste vijf jaar tevreden stellen met ereplaatsjes – wat vooral Europa League opleverde -, en bij Fiorentina zijn ze zelfs helemaal de weg kwijt…

De tweevoudige kampioen en zesvoudige bekerwinnaar haalde sinds 2018 de top acht niet meer. De top acht, dat is waar beide ploegen momenteel parkeren in het klassement: Fiorentina op nummer zeven, Lazio op acht. Brengt speeldag 10 daar verandering in? Je leest alles over deze wedstrijd bij betFIRST.

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Fiorentina – Lazio vind je hieronder.

Romeins legioen

Lazio Roma mag dan nog matig aan de competitie begonnen zijn, Stadio Olimpico blijft een onineembare vesting. Tien van de voorlopig veertien punten werden in het legendarisch stadion behaald, waaronder bijzonder knappe overwinningen in de derby tegen AS Roma en onlangs tegen landskampioen Inter.

Ondertussen is Lazio al zeventien wedstrijden ongeslagen op eigen veld. Daarenboven won I Biancocelesti vijf van de laatste zes thuiswedstrijden tegen Fiorentina, dat voor het laatste kon winnen in Rome op 15 mei 2016.

De kaarten liggen dus bijzonder goed voor Lazio, op zoek naar hun vijfde overwinning van het seizoen….

Lazio wint van Fiorentina (notering van 1.95)

Gol gol gol!

Wie grote fan is van wedstrijden met veel doelpunten, stemt woensdag best af op Lazio – Fiorentina. Lazio-trainer Maurizio Sarri predikt naar goede gewoonte aanvallend voetbal, en dat reflecteert zich in het begin van het seizoen ook in de uitslagen.

In de laatste drie thuiswedstrijden vielen er maar liefst zestien doelpunten. Ook vorig seizoen zagen we met de regelmaat van de klok gekke uitslagen als 5-3, 4-3 en 3-2.

Bovendien schiet sluipschutter Ciro Immobile opnieuw met scherp: de Italiaanse bomber van Lazio zit alweer aan acht goals in acht matchen en is alleen topschutter. Maar ook bij Fiorentina loopt er een diamantje…

Dusan Vlahovic was afgelopen zomer grof wild op de transfermarkt en ook bij hem staat de teller al op vijf rozen. Komen er daar woensdag nog enkele bij?

Minimaal vier goals bij dit duel (notering van 2.70)

Must See

More in Serie A