HomeJupiler Pro League

Pakt KV Mechelen 16 op 18 (!) met een overwinning tegen KV Oostende?

KV Mechelen Club Brugge betting tips betFIRST

KV Oostende en KV Mechelen mogen de dertiende speeldag in de Jupiler Pro League openen. Dat doen ze op vrijdagavond om 20u45.

Mechelen staat bij het ingaan van deze speeldag op een gedeelde vierde plaats, nadat ze vier van hun laatste vijf wedstrijden wonnen.

KV Oostende krijgt dus alvast een tegenstander in vorm over de vloer, dat is zeker.

De meest interessante noteringen voor online weddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Uitstekende vorm

KV Mechelen lijkt momenteel wel dé ploeg in vorm te zijn. De Mechelaars kunnen zomaar eventjes een 13 op 15 voorleggen in de Jupiler Pro League.

Sinds hun 7-2 afgang tegen Anderlecht werd er gewonnen tegen OH Leuven, Charleroi, Standard en Beerschot. Tegen Zulte Waregem speelden ze 2-2 gelijk.

Daarbovenop won KV Mechelen eerder deze week ook haar bekerwedstrijd tegen huidig leider Union SG met 2-1.

Als KVM op dit elan doorgaat, zijn ze de topfavoriet in de wedstrijd tegen KV Oostende.

KV Mechelen wint (notering van 2.65)

Doelpuntensaldo

KV Mechelen is de enige ploeg in de Jupiler Pro League met een doelpuntensaldo van 0.

Mechelen scoorde dit seizoen al 21 doelpunten, maar kreeg er dus evenveel om de oren.

Ondanks het feit dat KVM aan een indrukwekkende reeks bezig is, zou het dus zeker niet eigenaardig zijn mocht Oostende toch ook haar doelpuntje meepikken.

Beide teams scoren (notering van 1.50)

Snel scoren

Mechelen scoort gemiddeld na amper 23 minuten hun eerste doelpunt. Dat is bijzonder snel, maar het is wel eigen aan deze ploeg.

Zo maakt KV Mechelen maar liefst twee derde van alle gescoorde doelpunten in de eerste helft.

Ook in de afgelopen zes wedstrijden scoorden de Mechelaars telkens het openingsdoelpunt.

Slagen ze daar ook tegen KV Oostende in?

KV Mechelen scoort de eerste goal (notering van 2.00)