Verbind je met ons

HomeChampions League

Mazzu moet nieuwe Europese pandoering vermijden

Liverpool-FC-KRC-Genk-Odey

Zouden ze op Anfield echt wakker liggen van Genk? Of beschouwen ze hun Belgische tegenstander als de ideale oefengalop met het oog op de clash tegen Manchester City?

Jürgen Klopp mag dan wel beweren dat ze enkel met Genk bezig zijn, maar het is niet ondenkbaar dat de manager van Liverpool enkele sterkhouders aan de kant laat. Liverpool is thuis al 23 matchen ongeslagen en daar zal de Belgische landskampioen in principe niets aan veranderen.

Felice Mazzu gaat onder een enorme druk gebukt na de mislukte competitiestart en moet kost wat kost een nieuwe Europese pandoering vermijden wil hij niet op de schopstoel zitten. Scoren is doorgaans geen probleem voor Genk in Europese matchen – de Limburgers maakten minsten een goal in 31 van hun laatste 33 duels – maar Mohamed Salah (3 goals) en Sadio Mané (2 goals) van een doelpunt houden wordt een ander verhaal.

Voor Genk wordt het vooral zaak om bij de opbouw Virgil van Dijk te neutraliseren. Alle aanvallen vertrekken van de voet van de Nederlander en met 266 passes, waarvan 247 aankwamen, is hij op drie na de speler die het meest aan de bal kwam in de Champions League tot dusver.

Liverpool wint & over 3.5 goals in de wedstrijd @ 1.71
Rust/Einde: 1/1 & over 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.60

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League