Verbind je met ons

HomeChampions League

Kan Mignolet deze keer wel Mbappé afstoppen?

Mbappé-FC-Bruges

Zelfs het meest originele schietgebedje zal de spelers van Club Brugge niet kunnen redden in Parijs. PSG won zeven van zijn laatste acht Champions League-duels met een marge van minstens drie doelpunten. Ruud Vormer en co moeten dus in de eerste plaats hopen dat Kylian Mbappé en Mauro Icardi een snipperdag nemen.

Icardi en Mbappé, die zich sinds zijn drieklapper van twee weken geleden de beul van Jan Breydel mag noemen, verdeelden onder hun tweetjes de laatste zes doelpunten van PSG en willen nog wat opschuiven in het topschuttersklassement. Als een speler de schade zal kunnen beperken is het Simon Mignolet, die in elf van zijn achttien wedstrijd de nul hield.

Afgaande op de recente uitslagen in de Champions League is Club Brugge verrassend genoeg niet helemaal kansloos. Op verplaatsing kan Club Brugge net iets meer zo blijkt. In de vorige campagne wonnen de Bruggelingen bij Monaco (4-0) en speelden ze gelijk in Dortmund (0-0). En dit seizoen haalde Blauw-zwart met het nodige vlieg- en stuntwerk een 2-2 gelijkspel bij Real Madrid.

Over 3.5 goals in de wedstrijd @ 1.90
PSG wint & over 3.5 goals in de wedstrijd @ 2.00

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

 

 

Must See

More in Champions League