Verbind je met ons

HomePremier League

Draait de machine van Pep ook tegen Arsenal op toerental?

Derde keer, goede keer dan maar? Neen, het is nog niet het seizoensbegin geweest van Arsenal. Zowel op speeldag één als twee – tegen respectievelijk Brentford en Chelsea – werd verloren. Next up? De machine van Pep Guardiola, die vorige zondag wat vertrouwen kon opdoen door Norwich in de pan te hakken. Het wordt dus een erg lastige klus voor Arsenal om de eerste punten binnen te halen. 

Op Manchester City-Arsenal wedden? Dat kan bij betFIRST! Alles wat je moet weten over deze wedstrijd en de meest interessante noteringen lees je hieronder.

Wie stopt die aanvallende weelde?

Mahrez, Grealish, Sterling, Ferran Torres, Gabriel Jesus… De aanvallende weelde van Manchester City is werkelijk enorm. En dan zijn Foden en misschien ene Kevin De Bruyne er nog niet van bij de aftrap bij. The Citizens peuzelden vorig weekend Norwich City genadeloos op met 5-0 en ook in twee van de laatste drie thuiswedstrijden van vorig seizoen scoorde Man City vijf doelpunten.

Van de laatste vier duels tussen City en Arsenal in het Etihad wonnen de mannen van Guardiola er drie met minstens twee goals verschil. De wankele defensie van Arsenal mag zich opmaken voor een namiddagje zwoegen en zweten.

Man City wint met een Asian handicap van -1.5 (notering van 1.82)

 

De Londense droogte

Na een moeilijke start vorig seizoen besloot Pep Guardiola om het over een andere boeg te gooien en de organisatie meer op punt te zetten. Onder leiding van een ijzersterke Ruben Dias was het bijwijlen zéér moeilijk om de defensie te doorbreken. The Sky Blues hielden uiteindelijk negentien keer de nul, 50% van de matchen dus. Ook tegen Norwich kwamen ze niet in de problemen.

Arsenal daarentegen… Zij hebben de laatste tijd een scoringsprobleem. Zowel Aubameyang als Lacazette sukkelen wat met fitheid en presteren niet meer op het niveau van enkele jaren geleden. Arsenal kon in zijn eerste twee wedstrijden nog geen enkel doelpunt maken en slaagde er ook bij de laatste twee bezoekjes aan Manchester City niet in om de netten te doen trillen.

Arsenal scoort niet (notering van 1.95)

Must See

More in Premier League