Verbind je met ons

HomePremier League

Liverpool – Chelsea: opnieuw een kraker in de Engelse competitie

In de eerste twee weken van de Premier League zagen we al een aantal topwedstrijden voorbij komen en komend weekend is het opnieuw raak. Zaterdag staan Liverpool en Chelsea tegenover elkaar op Anfield. Wie gaat deze interessante ontmoeting naar zijn hand zetten? 

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Veel spanning, weinig goals

Liverpool en Chelsea zijn allebei uitstekend begonnen aan het seizoen. De twee wonnen hun eerste wedstrijden in de Premier League en gaan samen met West Ham, Brighton en Tottenham aan kop in de competitie. De wedstrijd tussen deze twee teams gaat hoe dan ook interessant worden, maar topwedstrijden in de Premier League staan meestal niet bol van de doelpunten. De verwachting is dat ook deze keer de goals niet om de oren zullen vliegen. Al is het maar omdat allebei de ploegen de eerste twee duels de nul wisten te houden.

Er worden in totaal minder dan 2.5 doelpunten gescoord (notering van 1.76)

Trekt Jota zijn goede vorm door?

De eerste twee wedstrijden van de competitie stond Diogo Jota in de punt van de aanval bij Liverpool. De spits was in allebei de duels één keer trefzeker en lijkt dus in een prima vorm te verkeren. De vraag is of het hem lukt om die sterke vorm door te trekken en ook trefzeker te zijn in het duel tegen Chelsea.

Diogo Jota scoort (notering van 2.75)

Must See

More in Premier League