Verbind je met ons

HomeSerie A

Hellas Verona – Inter: profiteert de kampioen van hun sterke vorm?

Vrijdagavond wordt de tweede speelronde van de Italiaanse competitie gespeeld. Kampioen Inter neemt het op tegen Hellas Verona. Vorige week schoot de ploeg uit Milan goed uit de startblokken, door met 4-0 te winnen van Genoa. Kunnen ze dat kunstje vrijdagavond herhalen?

Voetbalweddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Hellas Verona – Inter vind je hieronder.

Inter scoort er opnieuw op los

De openingswedstrijd tegen Genoa werd zoals gezegd met 4-0 gewonnen. Hellas Verona verloor ondertussen hun openingsduel met 2-3 van Sassuolo. In de voorbereiding was de kampioen van Italië ook al flink op schot, waardoor Hellas Verona lijkt te moeten vrezen voor een flink aantal tegengoals. Kan Inter het aantal doelpunten van vorige week evenaren?

Er worden meer dan 3.5 doelpunten gescoord (notering van 2.55)

 

Handanovic voorlopig koning van de nul

Inter heeft niet alleen voorin de zaken goed op orde, want ook achterin staat het als een huis. In de hele voorbereiding kreeg de ploeg van trainer Simone Inzaghi geen enkel doelpunt tegen. De kans lijkt op voorhand niet groot dat Hellas Verona de Milanese muur wel zal gaan breken. Doelman Samir Handanovic zou daardoor zijn tweede clean-sheet van het seizoen bij kunnen gaan schrijven.

Hellas Verona scoort niet (notering van 2.60)

Must See

More in Serie A