Verbind je met ons

HomeEuropa League

Antwerp moet op zoek naar doelpunten tegen Omonia Nicosia

Voor Antwerp FC wordt het donderdag sowieso een lastige avond. Ze moeten namelijk tegen Omonia Nicosia minstens twee doelpunten zien op te halen. In de heenwedstrijd van de play-offs van de Europa League werd het 4-2.

Kan Antwerp een 4-2 verlies nog goed maken tegen Omonia Nicosia? Aftrap om 21u00. Voetbalweddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Omonia Nicosia- Antwerp  vind je hieronder.

Meteen scoren

Antwerp moet minstens twee keer de netten laten trillen, zoveel is zeker. Antwerp zal en moet dus snel op zoek gaan naar een doelpunt. Gelukkig heeft Antwerp daar alvast wel een neus voor. In onze nationale competitie wist Antwerp om de helft van hun goals in de eerste 45 minuten te maken. Een groot contrast met de meeste andere clubs die vooral in de tweede helft scoren.

Antwerp scoorde dit seizoen zelfs nog geen enkele keer na de 75e minuut. Ook in de heenwedstrijd tegen de Cyprioten was het Antwerp dat als eerste na 27 minuten op voorsprong kwam.

Antwerp scoort het eerste doelpunt (notering van 1.54)

Twee doelpunten

Omonia Nicosia slikte in de derde kwalificatieronde van de Europa League twee doelpunten. Ook in de heenwedstrijd tegen Antwerp moest de doelman zich tweemaal omdraaien. Een clean sheet halen lukte voorlopig dus nog niet. Dat is goed nieuws voor Antwerp, dat moet scoren en dus vol in de aanval zal gaan tegen de Cypriotische club. Twee goals? Dat moet dus zeker mogelijk zijn.

Antwerp scoort meer dan 1.5 doelpunten (notering van 1.71)

Antwerp wint

Of Antwerp effectief door kan stoten naar de volgende ronde, dat valt nog af te wachten. Dat ze deze terugwedstrijd kunnen winnen, dat zou alvast moeten lukken. Omonia Nicosia heeft de vrijheid dat het niet meer moet scoren. Bij twee tegendoelpunten staat het in de cumulatieve score nog steeds maar gelijk. Met andere woorden: voor de Cyprioten is het geen probleem om met bijvoorbeeld 1-0 of 2-1 op de Bosuil te gaan verliezen.