Verbind je met ons

HomeVoetbal

Krijgen we opnieuw een spektakelstuk tussen Anderlecht en Vitesse?

Als Anderlecht een ticket voor de groepsfase van de Conference League wil pakken, moet het donderdagavond voorbij het Nederlandse Vitesse. De heenwedstrijd eindigde op een 3-3 gelijkspel. Alles is dus te herdoen in deze terugwedstrijd.

Anderlecht neemt het op tegen Vitesse in de GelreDome. Aftrap om 19u00. De beste tips en meest interessante noteringen om voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen af te sluiten vind je bij hier bij betFIRST!

Winning mood

Anderlecht zit momenteel in een goede vorm. De Brusselaars hebben al zes wedstrijden op rij niet meer verloren. Van die zes kon Paars-Wit er bovendien ook drie winnen. Twee keer eindigde het dus op een gelijkspel, waarvan de laatste tegen Vitesse.

Bij Vitessse loopt het momenteel iets minder vlot. De Nederlanders moeten tevreden zijn met twee overwinningen, twee gelijke spelen en één verlies in hun laatste vijf wedstrijden. Als Anderlecht haar goede vorm kan doortrekken, moet een overwinning tegen Vitesse zeker mogelijk zijn, hetzij met of zonder verlengingen.

Anderlecht kwalificeert zich (notering van 1.80)

 

Scorend vermogen

Vooraf aan de wedstrijd Anderlecht-Vitesse was het al duidelijk dat deze twee ploegen gemakkelijk scoren in de Conference League. Anderlecht scoorde in totaal vijf doelpunten in twee wedstrijden. Vitesse maakte er vier in twee wedstrijden. Na de heenwedstrijd tussen de twee mogen daarbij nog eens zes extra doelpunten opgeteld worden.

De kans dat we donderdagavond dus weer van enkele doelpunten mogen genieten, is dan ook erg groot.

Beide ploegen scoren (notering van 1.60)

Must See

More in Voetbal