Bereikt PSV de groepsfase van de Champions League ten koste van Benfica?

Komende dinsdag staat de returnwedstrijd tussen PSV en Benfica in de play-offs van de Champions League op het programma. Welke ploeg bereikt de groepsfase van het miljardenbal?

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Goede vorm

PSV verkeert momenteel in goede vorm. De laatste nederlaag van de Eindhovenaren dateert van 21 maart 2021. De formatie van Roger Schmidt verloor destijds met 2-0 van AZ. Kwalificeert PSV zich voor de groepsfase van de Champions League?

PSV kwalificeert zich (notering van 2.40)

Doelpuntrijke avond

Benfica maakte in de heenwedstrijd tegen PSV twee treffers, die allebei in de eerste helft vielen. De ploeg van Jorge Jesus nam het afgelopen weekend op tegen Gil Vicente FC, dat twee doelpunten na rust om de oren kreeg. Scoort O Glorioso in beide helften tegen PSV?

Benfica scoort in beide helften(notering van 2.00)

Man in vorm

De grote man bij PSV in de Champions League-kwalificatie is Eran Zahavi. De Israëlische aanvaller kwam in vijf wedstrijden drie keer tot scoren en gaf evenzoveel assists. Scoort de 64-voudig international op ieder moment tegen Benfica?