Verbind je met ons

HomeSerie A

Begint Juve met een overtuigende zege tegen het kwakkelende Udinese?

Het begin van een nieuwe Serie A-seizoen! Juve op bezoek bij Udinese. Begint de titelfavoriet goed aan het seizoen

Het begin van een nieuwe Serie A-seizoen! Vorig jaar werd Inter na negen opeenvolgende landstitels van Juve kampioen van Italië en dus zal de topclub uit Turijn gebrand zijn om de Scudetto terug te pakken. De ploeg van Massimiliano Allegri, die weer terug is bij Juve, begint zondag om 18:30 uur op bezoek bij Udinese. Direct een zege voor Ronaldo & co?

Dat en alle tips voor live wedden op deze wedstrijd lees je hieronder.

Uitstekende generale repetitie

Juve oefende een week geleden tegen Atalanta, één van de grote concurrenten voor de titel. Met alle sterren in de basis won het in eigen huis overtuigend met 3-1. Doelpunten van Dybala, Bernardeschi en Morata. Onder Allegri wordt er heel anders gespeeld dan onder Pirlo, want de focus ligt nu vooral op de omschakeling en dan speelt de snelle aanvallers in de kaart. Bovendien won Juve de laatste vier officiële uitduels. Opent de titelfavoriet in Udine met een zege?

Juve wint van Udinese (notering van 1.51)

 

Haalt Juve uit tegen kwakkelend Udinese?

De grote kracht van dit Juve ligt duidelijk voorin, want met Chiesa, Kulusevski, Morata, Ronaldo en Dybala heeft het vijf topaanvallers onder contract staan. Dit kwam dus tegen Atalanta al prima tot uiting en de laatste wedstrijd van vorig jaar werd bij Bologna met 1-4 gewonnen. Aan scorend vermogen geen gebrek dus en in Udinese treft het een tegenstander die in de voorbereiding weinig indruk maakte. Tegen RC Lens (4-1) en Sturm Graz (2-3) werd verloren en kreeg het veel doelpunten tegen. Een voorbode op zaterdag?

Juve scoort minimaal drie keer (notering van 2.85)

Must See

More in Serie A