Verbind je met ons

HomePremier League

Wie komt als winnaar uit deze Noord-West Londense burenstrijd?

De ouderwetse rivaliteit tussen Arsenal en Chelsea zal zondag rond 17h30 zonder enige twijfel opnieuw pieken. Dan kijken deze twee grootheden uit het Engelse voetbal elkaar in de ogen in het Emirates Stadium.

Waar Chelsea op de eerste speeldag gemakkelijk de maat nam van Crystal Palace, verging het Arsenal een pak minder goed… De troepen van Mikel Arteta verloren meteen bij promovendus Brentford en kennen dus (alweer) een valse start. Kunnen ze zich herpakken tegen Chelsea? Kom alles over deze derby te weten bij betFIRST! Dat en alle tips voor live wedden op deze wedstrijd lees je hieronder.

Ready for the Romback!

De gemoederen lopen vaak zeer hoog op tijdens wedstrijden tussen Arsenal en Chelsea. Ook de supporters verwachten telkens een overwinning. En laten die supporters nu juist voor de eerste keer helemaal terug welkom zijn… Maar het kwaliteitsverschil tussen beide teams is zelden zo groot geweest.

Arsenal kende een vreselijk seizoen en verloor enkel in de competitie al zeven keer op eigen veld. Bovendien was Chelsea vorig seizoen onder Thomas Tuchel zeer sterk buitenshuis: negen van de dertien wedstrijden werden winnend afgesloten. En daar komt zondag nog eens ene Romelu Lukaku bij, die zijn comeback maakt bij The Blues. Stuwt Big Rom zijn nieuwe (oude) liefde meteen naar de driepunter?

Chelsea wint van Arsenal (notering van 1.83)

 

We mogen doelpunten verwachten…

Wedstrijden tussen Gunners en Blues zijn traditiegetrouw op het scherpst van de snede, maar dat wil zeker niet zeggen dat er nooit doelpunten vallen. Integendeel! Voor de laatste 0-0 moeten we al twaalf wedstrijden terug. In drie van de laatste vier uitwedstrijden van Chelsea vorig seizoen in de Premier League, vielen er drie doelpunten of meer.

Ook als we de geschiedenis bekijken, kunnen we afleiden dat we goals mogen verwachten. Bij de laatste negen duels tussen beide teams in het Emirates Stadium vielen er acht keer drie doelpunten of meer. Met al dat aanvallend geweld zien we zondag hopelijk meer van dat!

Minimaal drie goals (notering van 2.05)

Must See

More in Premier League