Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Behoudt Union Sint-Gillis haar leidersplaats na winst tegen KV Mechelen?

De vijfde speeldag in de Jupiler Pro League begon verrassend genoeg met Union Sint-Gillis als leider. De Brusselse club reist zondagavond naar KV Mechelen voor de slotwedstrijd van deze speeldag. KV Mechelen bengelt momenteel onderaan het klassement met slechts één gewonnen wedstrijd.  

De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen zoals KV Mechelen-Union en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

 

Leider in de JPL

Union is momenteel verrassend genoeg zéér sterk bezig. De promovendus heeft geen van zijn laatste zestien uitwedstrijden verloren. Daarboven staan ze na vier wedstrijden in de Jupiler Pro League aan de leiding. Heel wat anders dan bij KV Mechelen, dat momenteel tevreden moet zijn met een vijftiende plaats in het klassement. Enkel op de eerste speeldag tegen Antwerp konden de Mechelaars drie punten pakken.

Union wint (notering van 2.10)

 

Snel scoren

Union heeft de gewoonte om snel te scoren, in tegenstelling tot de meeste andere clubs uit de Jupiler Pro League. Tegen Anderlecht stond het na 20 minuten 0-1 dankzij Deniz Undav. Tegen Beerschot noteerde diezelfde Undav een eerste goal na 14 minuten. Dante Vanzeir tenslotte zorgde voor het openingsdoelpunt tegen KV Kortrijk na 9 minuten spelen. Zorgt Union ook tegen KV Mechelen voor het openingsdoelpunt?

Union scoort het eerste doelpunt (notering van 1.80)

 

Efficiënt Union

Union scoorde in deze competitie al acht doelpunten, terwijl ze in totaal maar twee tegendoelpunten slikten. Een score verschil van +6 dus, geen enkele ploeg in de Jupiler Pro League doet momenteel beter. Het zal zondagavond voor KV Mechelen dus allesbehalve een makkelijke taak worden om te scoren tegen Union.

KV Mechelen scoort minder dan 2 doelpunten (notering van 1.55)

 

 

 

Must See

More in Jupiler Pro League