Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Maakt Polen het al meteen af in de eerste helft?

Het Europese kampioenschap van 2020 staat voor de deur. Nog eventjes en de twintig beste landen strijden om de felbegeerde beker. Het ideale moment dus om deze week nog enkele oefenwedstrijden in te plannen.

Dinsdagavond om 20u45 krijgen wij zo ook Polen tegen Rusland voorgeschoteld. Rusland is één van de tegenstanders van onze Belgen. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

De eerste helft

Polen staat momenteel maar liefst zeventien plaatsen boven Rusland. Toch wel een opmerkelijk verschil. Met onder meer Robert Lewandowski, Wojciech Szczesny, Jan Bednarek, Piotr Zielinski en Arkadiusz Milik hebben de Polen ook heel wat ervaren spelers én meer kwaliteit in hun kern dan de Russen.

Toch zullen geen van beide ploegen hun beste spelers een hele wedstrijd laten spelen. Dat zou met het oog op de start van het Europese kampioenschap volgende week niet het beste plan zijn. De kans is groot dat bondscoach Paulo Sousa zijn Poolse sterren na 45 minuten in de kleedkamer laat. Het klassenverschil zal dus hoogstwaarschijnlijk vooral in de eerste helft waarneembaar zijn.

Polen wint de eerste helft (notering van 3.05)

Gemotiveerd

Een oefenwedstrijd is het ideale moment om als bondscoach nog enkele spelers uit te testen. Net zoals het voor sommige spelers het ideale moment is om de bondscoach te overtuigen van je kwaliteiten. Met een hele hoop extra wissels en heel wat gemotiveerde spelers is de kans groot dat beide ploegen op zijn minst één doelpunt maken.

Beide teams scoren (notering van 1.80)

Must See

More in Euro 2020