Verbind je met ons

HomeUncategorized

Levert de wedstrijd tussen Dortmund en Leverkusen opnieuw absurd veel goals op?

Borussia Dortmund-Bayer Leverkusen

De 21e speeldag in de Bundesliga lijkt er ééntje om duimen en vingers bij af te likken. Niet enkel staan Bayern en RB Leipzig tegenover elkaar, ook tweede en derde in het klassement – Dortmund en Leverkusen – mogen het opnieuw uitvechten in het Signal Iduna Park.

Een duel waar we allemaal naar uit moeten kijken. Waarom? Dat kom je hier te weten.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit duel vind je hieronder.

Spektakel alom.

Wedstrijden tussen Dortmund en Leverkusen? Die staan al sinds 2017 synoniem voor spektakel. En niet zomaar spektakel… Spektakel met énorm veel goals.

Wij leggen je even wat opvallende statistieken voor. In de recentste vier duels tussen beide ploegen, vielen er maar liefst 21(!) goals. Gemiddeld 5.25 goals per match dus.

Twee keer eindigde de match op 4-3. Ook bij de meest recente editie was dat zo.

Misschien nog wel gekker: in de afgelopen tien wedstrijden vielen er in acht gevallen minstens vier goals. En vaak zelfs meer dan vier…

We zagen naast twee keer een 4-3 onder andere ook al een 4-2, 3-2 én een 6-2. Als je goals wil zien, dan stem je zondagmiddag om 15h30 best even af op Dortmund-Leverkusen.

Er vallen minstens vier goals (notering van 1.95)

 

Knappe reeks.

Dortmund kende een lastige maand december, maar sinds de jaarwisseling zijn de troepen van Marco Rose weer helemaal onder stoom.

Ze blikten revelatie Freiburg in met 5-1 en pakten ook tegen lastige klanten Hoffenheim en Frankfurt de drie punten.

Wat opvalt: de ballen vliegen opnieuw bijzonder makkelijk binnen. In vier van de laatste vijf matchen scoorden ze minstens drie keer.

Dit seizoen kon enkel Mönchengladbach de nul houden tegen Die Borussen. Voor Leverkusen geldt eigenlijk hetzelfde: alleen Wolfsburg kon hen stoppen.

Maar Leverkusen speelt de laatste jaren niet graag op Dortmund… Ze verloren er ondertussen al zes keer op rij.

Onze conclusie? Beide teams prikken minstens ééntje binnen, maar Dortmund trekt aan het langste eind.

Beide teams scoren en Dortmund wint (notering van 3.00)

 

Must See

More in Uncategorized