Verbind je met ons

HomeUncategorized

Ivoorkust-Egypte: welke favoriet moet vroegtijdig de Afrika Cup verlaten?

Ivoorkust-Egypte

De groepsfase van de Afrika Cup zit er helemaal op en dat was niet zonder slachtoffers: kandidaat op eindwinst Ghana moest de aftocht blazen en ook titelhouder Algerije moest met het schaamrood op de kaken huiswaarts keren.

En in de 1/8e finales sneuvelt er zeker nog een favoriet, want Ivoorkust en Egypte spelen tegen elkaar.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit duel vind je hieronder.

Luxeprobleem.

We overdrijven niet als we zeggen dat Ivoorkust de ploeg is met de meeste aanvallende slagkracht.

De Ivorianen hebben in de spits Champions League-topschutter Haller lopen, geflankeerd door Pépé van Arsenal en Zaha van Crystal Palace.

Dat zijn zeker geen kleine namen in het Europees voetbal. Scoren gaat dus wel vlot. Er vielen in de laatste twee matchen van Ivoorkust in totaal telkens vier doelpunten.

Als we dat naast de recentste ontmoetingen met Egypte leggen, is dat veelbelovend… Want ook toen vielen er minstens vijf goals: 4-2 en 1-4. De kans op een troosteloze 0-0 lijkt ons dus eerder klein.

Er wordt minstens 2 keer gescoord (notering van 1.60)

 

Man in vorm.

Ivoorkust was een van de landen die deze Afrika Cup al het meest indruk kon maken.

Zoals gezegd hebben ze aanvallend wel wat slagkracht en beschikken ze over een man die een zeer goede vorm etaleerde in de groepsfase: Nicolas Pépé.

De dribbelvaardige winger was een gesel voor de verdedigers van Sierra Leone en deed dat nog eens rustig over tegen Algerije.

In beide wedstrijden was hij goed voor een doelpunt en tegen die laatste gaf hij ook nog eens een assist.

Egypte maakte bovendien absoluut nog geen indruk en won tegen Guinea-Bissau en Sudan twee keer met de hakken over de sloot.

Nicolas Pépé scoort (notering van 3.75)

 

Must See

More in Uncategorized