Verbind je met ons

HomeUncategorized

Kan Liverpool nog eens ouderwets uithalen tegen een zwalpend Leicester City?

Manchester City-Liverpool

Op donderdagavond om 20h45 ontvangt Liverpool, dat tweede staat in de Premier League, het nummer 10 Leicester City.

Hoewel beide ploegen nog geen 23 wedstrijden gespeeld hebben is dit toch een wedstrijd van de 24ste speeldag. Dat komt mede door de vele Covid-problemen in de Premier League.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit duel vind je hieronder.

Cruise Control.

Dit seizoen gaat het in eigen huis heel vlotjes voor de mannen van Jürgen Klopp.

Ze hebben nog geen enkele wedstrijd verloren op Anfield en daar lijkt ook geen verandering in te komen met de komst van Youri Tielemans en co.

Leicester heeft het hele seizoen al problemen, zeker buitenshuis. Ze slikken zeer veel goals en hebben het moeilijk om er zelf te maken, terwijl ‘The Reds’ geen enkele moeite hebben om te scoren.

Tel de blessures van goalgetter Jamie Vardy en trouwe verdedigers Jonny Evans en Wesley Fofana daarbij op en je komt op een simpele overwinning voor Liverpool.

Veel lijkt er Liverpool niet in de weg te staan, zeker wanneer je weet dat de laatste overwinning van Leicester City op Anfield al dateert van het seizoen 99/00.

Liverpool wint met handicap -1,5 (notering 1.65)

 

Profiterende Jota.

Naar alle waarschijnlijk start de Portugese pocketspits Diogo Jota. Het is geen geheim dat Klopp enorme fan is van de speler die zowel op de flank als diep in de punt kan fungeren.

De 25-jarige spits zit al aan tien doelpunten dit seizoen in de Premier League. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat hij raak treft.

Zeker niet wanneer je weet dat Sadio Mané ontbreekt en dat ook Mohamed Salah nog maar net terug is van de Afrika Cup. Een basisplaats is dus een garantie.

Laat het dan nog net tegen een team zijn dat hem ligt, Diogo Jota trof in tien wedstrijden tegen ‘The Foxes’ maar liefst zes keer raak.

Diogo Jota scoort (notering 2.25)

 

Must See

More in Uncategorized