Verbind je met ons

HomeUncategorized

Scoort Joshua Zirkzee ook tegen KRC Genk? Dan kan je genieten van een mooie boosted odd!

Zirkzee boosted odd betFIRST

Het uur van de waarheid breekt zo stilaan aan in de Jupiler Pro League. Ondertussen zitten we al aan speeldag 28 en zijn er nog 21 punten te sprokkelen in de strijd om de play-offs.

Punten die ze bij KRC Genk graag halen, te beginnen in Brussel komend weekend. Daar kijken ze Anderlecht in de ogen in een must-win wedstrijd.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topaffiche vind je hieronder.

Zegevierende Zirkzee.

Huurspelers met een grote naam die de laatste jaren bij Anderlecht kwamen voetballen, de lijst is ellenlang. Dat draaide zeker niet altijd positief uit…

Maar gelukkig zijn er uitzonderingen die de regel bevestigen, zoals Joshua Zirkzee. De Nederlandse spits wist zich in enkele maanden al populair te maken door zijn elegante stijl én doelpunten.

Zirkzee zit ondertussen toch al aan veertien goals in 32 matchen over alle competities, knappe cijfers.

De afgelopen zeven wedstrijden trof Zirkzee vier keer raak, waaronder twee in hun vorige thuiswedstrijd tegen Eupen.

Tegen Genk is hij er ongetwijfeld op gebrand om zijn dertiende van het seizoen te maken. En met een mooie boosted odd van 3.00 is dat zéker het proberen waard, toch?

Joshua Zirkzee scoort (boosted odd van 3.00)

 

Laatste kans?

Bij KRC Genk hadden ze de hoop op de Champions’ play-offs halverwege december al zo goed als opgegeven. De Limburgers hadden 5 op 27 gepakt en bengelden op een triestige 11e plaats.

Maar de laatste weken begint de motor stilaan op gang te komen onder ‘nieuwe’ trainer Bernd Storck. Genk won zes van de laatste negen wedstrijden en verloor er slechts twee van.

En dan nog met redelijk wat tegenslag, tegen Union en OH Leuven. Genk kan zondag de laatste strohalm richting de Champions’ play-offs grijpen door Anderlecht te kloppen en de kloof te verkleinen tot vier punten.

De recentste uitslagen tegen de Brusselaars zijn alvast veelbelovend: Genk is al vier matchen ongeslagen en won drie van de afgelopen vier confrontaties.

De laatste twee keer graaiden ze zelfs de volle buit mee uit het Lotto Park.

Genk wint of gelijkspel (notering van 2.05)

 

Must See

More in Uncategorized