Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

KV Oostende-Standard: het opvallende scoringspatroon van de Rouches

KV Oostende en Standard trappen de Europe play-off’s  zaterdagavond om 20u45 op gang. In deze nieuwe poule strijden nog vier ploegen om het laatste Europese ticket. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Seizoensrevelatie

Wie vorig jaar had verkondigd dat KV Oostende en Standard in 2021 met gelijke odd’s aan een wedstrijd zouden beginnen, die had men hoogstwaarschijnlijk voor gek verklaard. En toch is het zo. KV Oostende mag je dan ook gerust dé revelatie van 2020-2021 noemen. De kustploeg strandde op een vijfde plaats in de reguliere competitie en strijdt momenteel voor een Europees ticket. KV Oostende kan daarbovenop vrij voetballen, want hun doelstelling van dit seizoen werd uiteraard al overtroffen.

KV Oostende wint de wedstrijd (notering van 2.65)

Het laatste kwartier

Bij Standard scoren ze dit seizoen makkelijk, maar dan wel pas in de tweede helft. Het is opvallend om te zien. Hoe meer naar het einde toe van de wedstrijd, hoe meer Standard scoort. In het laatste kwartier scoorden zo maar eventjes achttien doelpunten, dat zijn er meer dan hun gemiddelde in de hele eerste helft.

Helft met het meest aantal goals: Tweede helft (notering van 2,00)

TEKST GAAT VERDER ONDER DE FOTO

Oostende scoort

KV Oostende heeft geen rasechte topschutter in haar rangen lopen, maar doelpunten maken doen ze wel! Monsterscores hoef je niet te verwachten, want meer dan drie keer scoren in één wedstrijd deden ze nog niet, maar, ze zijn wel heel constant. In 34 wedstrijden dit seizoen kwam KV Oostende namelijk slechts zes keer niet tot scoren. De kans dat ze er tegen Standard dus ook één of twee in het net leggen, is dus zeer groot.

Oostende is het eerste team dat scoort (notering van 2.05)

Must See

More in Jupiler Pro League