Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Seraing kan heel wat doelpunten scoren tegen Waasland-Beveren

Zaterdagavond om 18u30 neemt RFC Seraing het voor de eerste keer op tegen Waasland-Beveren voor de promotie naar 1A. In totaal worden er twee wedstrijden gespeeld. De uiteindelijke winnaar krijgt een plekje in het volgende seizoen van de Jupiler Pro League. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!


Positief gevoel

Seraing moet het dan wel opnemen tegen een ploeg die momenteel één divisie hoger speelt, toch maken ze heel wat aanspraak op de overwinning. De club uit Luik houdt namelijk een positief gevoel over aan hun seizoen. Seraing eindigde tweede in 1B met 52 punten. Dat terwijl Waasland-Beveren bijna een heel seizoen tegen de degradatie heeft gevochten. Als Seraing dat positieve gevoel kan doortrekken, zijn ze zaterdagavond in eigen huis favoriet.

RFC Seraing wint de wedstrijd (notering van 2.65)


Topschutter

Bij Seraing hebben ze alvast één grote troef in handen: Georges Mikautadze. De Franse voetballer met Georgische roots scoorde maar liefst negentien doelpunten in 21 wedstrijden. Goed voor een straf gemiddelde van bijna één goal per wedstrijd. Het leverde hem alvast de topschutterstitel in 1B op.

Daarnaast kan de Luikse club nog een heel straffe statistiek voorleggen. In 28 wedstrijden werd er namelijk 55 keer gescoord. Dat is net geen gemiddelde van twee doelpunten per wedstrijd. Waasland-Beveren liet dan weer zeventig doelpunten binnen in 34 wedstrijden. Ofwel een gemiddelde van 2.06 tegendoelpunten per wedstrijd. Als beide clubs deze statistieken doortrekken in de barragewedstrijden, mogen we heel wat Luikse doelpunten verwachten.

RFC Seraing scoort meer dan 1.5 doelpunten (notering van 2.25)

RFC Seraing scoort meer dan 2.5 doelpunten (notering van 5.25)

RFC Seraing scoort in beide helften (notering van 3.45)

 

Must See

More in Jupiler Pro League