Verbind je met ons

HomeEuropa League

Steelt Bruno Fernandes ook tegen AS Roma de show?

De affiche Man U – AS Roma in de halve finale van de Europa League is er eentje om je op te verheugen. Als de geschiedenis zich herhaalt, gaat de Engelse topclub donderdag winnen. Gaat dit ook gebeuren? Alles wat je over dit duel moet weten, lees je hier bij betFIRST.

Verliest AS Roma weer op Old Trafford?

AS Roma speelde in het verleden zeven keer tegen Man U en slechts één keer trokken de Romeinen aan het langste eind. Aan die zege in 2007 beleefden de Italianen echter weinig plezier… In de kwartfinale van de Champions League won AS Roma destijds het heenduel met 2-1, maar de ploeg van Sir Alex Ferguson poetste de nederlaag in de return weg, en niet zo’n beetje ook! De Engelsen wonnen aan de hand van een ontketende Cristiano Ronaldo met 7-1. Ook de overige twee onderlinge ontmoeten op Old Trafford werden gewonnen door de thuisploeg. Vier op een rij?

Bekijk de noteringen hier:

Man U wint opnieuw van AS Roma (notering van 1.58)

AS Roma presteert dramatisch op Engelse bodem

AS Roma won in februari 2001 in de UEFA Cup met 0-1 van Liverpool, maar sindsdien wil het maar niet lukken op Engelse bodem. De twaalf Europese ontmoetingen met Engelse clubs die volgden, werden allemaal niet winnen afgesloten: acht nederlagen en vier remises.

Bekijk de noteringen hier:

AS Roma scoort niet tegen Man U (notering van 2.15)

Bruno Fernandes weer de uitblinker?

Als er één speler is die AS Roma donderdag in de gaten moet houden, is het Bruno Fernandes wel. De Portugees debuteerde in 2018 in de Europa League en geen speler is sindsdien bij meer doelpunten betrokken dan Fernandes. In drie seizoenen Europa League was hij goed voor zeventien doelpunten en negen assists. Steelt hij donderdag tegen AS Roma opnieuw de show?

Bekijk de noteringen hier:

Bruno Fernandes scoort tegen AS Roma (notering van 2.35)

Must See

More in Europa League