Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

AA Gent – KV Mechelen: krijgen we een herhaling van de bekerfinale?

AA Gent vs KV Mechelen - Read all about on the betFIRST blog

Zondagnamiddag om 16u00 trappen AA Gent en KV Mechelen af in de Ghelamco Arena. In hun poule strijden in totaal vier ploegen om een Europees ticket. Alles wat je over deze wedstrijd moet weten en de meest interessante odds, lees je hier bij betFIRST.

Bekerfinale

Twee jaar geleden liet Malinwa AA Gent met een serieuze kater achter toen ze de finale van de Beker van België wonnen op de Heizel. Na een bloedstollende wedstrijd werd het 1-2. Blijkbaar kan KV Mechelen dus telkens net dat tikkeltje meer als er veel op het spel staat. En laat dat nu vanavond ook het geval zijn, al is het deze keer in de vorm van een Europees ticket. Als KV Mechelen met dezelfde motivatie als voorheen aan de wedstrijd kan beginnen, maken ze alvast een mooie kans op de overwinning.

KV Mechelen wint de wedstrijd (notering van 4.50)

TEKST GAAT VERDER ONDER DE FOTO

Doelpuntensaldo

Het is opvallend: KV Mechelen is de enige ploeg in de hele competitie die met een doelpuntenverschil van exact nul eindigt. Malinwa scoorde in totaal 54 doelpunten in de reguliere competitie en kreeg er dus ook evenveel om te oren. Ook bij AA Gent is het verschil niet heel erg groot. Zij sloten de competitie af met 55 gemaakte goals en 42 tegendoelpunten. Met twee aanvallend ingestelde ploegen tegenover elkaar, krijgen we hopelijk dus heel wat doelpunten te zien.

Er worden meer dan 2.5 doelpunten gescoord (notering van 1.66)

Must See

More in Jupiler Pro League