Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Club Brugge – Anderlecht: “Gaat Paars-Wit voor een tweede overwinning op rij?”

Een klassieker in het Belgische voetbal: Club Brugge tegen Anderlecht. Het is dan ook een wedstrijd waar elke Belgische voetbalfan naar uitkijkt. Krijgen we een heruitgave van een drietal weken geleden of zint Club op revanche? Aftrap zondagavond om 18u30. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

 

Tweede overwinning op rij?

Een drietal weken geleden stonden de twee ook al een keertje tegenover elkaar. Toen was het Anderlecht dat met de drie punten ging lopen. Paars-Wit deed meteen ook een uitstekende zaak in hun strijd om Play-Off 1. Het was de eerste keer in drie jaar en in negen onderlinge confrontaties dat Anderlecht nog eens kon winnen van Club Brugge. Hebben ze de smaak te pakken en gaan ze meteen ook voor een tweede overwinning op rij tegen Club? Het zou zo maar eventjes kunnen.

Anderlecht wint van Club Brugge (notering van 4.20)

 

Lang vs Nmecha

Club Brugge tegen Anderlecht, dat is ook een beetje Noa Lang vs Lukas Nmecha, de twee topschutters van de respectievelijke ploegen. Zullen zij ook zondagavond voor het nodige aantal goals zorgen? Wij hopen alvast van wel!

Beide ploegen scoren (notering van 1.80)

Club Brugge scoort meer dan 1.5 doelpunten (notering van 1.83)

Anderlecht scoort meer dan 1.5 doelpunten (notering van 3.00)

TEKST GAAT VERDER ONDER DE FOTO

Beste ploeg van het moment

Club Brugge heeft in haar laatste vier thuiswedstrijden niet meer verloren van Paars-Wit. Daarnaast is Club ook gewoon de beste ploeg van het moment in België. Als eerste eindigen met zestien punten boven de nummer één in de reguliere competitie met een doelpuntensaldo van 73 bewijzen dat. Blauw-Zwart zal er alles aan doen om die kampioenstitel opnieuw te veroveren. Wie kan deze geoliede machine daar nog van weerhouden?

Club Brugge wint van Anderlecht (notering van 1.86)

 

Must See

More in Jupiler Pro League