Verbind je met ons

HomeLa Liga

Scoort ook Valencia exact één keer tegen FC Barcelona?

FC Barcelona kan in de strijd om de landstitel geen punten meer laten liggen. Afgelopen donderdag werd er namelijk thuis met 1-2 verloren van Granada en de ploeg van Ronald Koeman verzuimde zodoende de koppositie te pakken. De uitwedstrijd tegen Valencia CF is de volgende horde op weg naar een mogelijk kampioenschap. Alles over dit duel, lees je hier bij betFIRST.

Valencia en Barcelona stonden in het verleden 198 keer tegenover elkaar. Barça won 92 ontmoetingen, 51 wedstrijden eindigden in een gelijkspel en Valencia boekte 55 keer een zege. De eerdere ontmoeting dit seizoen eindigde in 2-2.

Zet Barça goede reeks voort?

Ondanks het feit dat Barcelona afgelopen donderdag met 1-2 verloor van Granada CF, presteert het de laatste weken uitstekend. De formatie van Ronald Koeman boekte acht zeges in de laatste tien competitiewedstrijden. Wint FC Barcelona ook van Valencia CF?

Bekijk de noteringen hier:

FC Barcelona wint van Valencia CF (notering van 1.40)

Weer één tegentreffer voor FC Barcelona?

Hoewel Barcelona de laatste tijd veel wedstrijden wint, scoort de tegenstander vaak één keer per wedstrijd. De Catalanen kregen in vier van de afgelopen negen wedstrijden (alle competities) telkens één tegendoelpunt te verwerken. Scoort Valencia CF ook precies één keer tegen FC Barcelona?

Bekijk de noteringen hier:

Valencia CF scoort één keer tegen FC Barcelona (notering van 2.45)

Must See

More in La Liga