Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

KV Mechelen-Antwerp FC: wie schiet goed uit de startblokken in deze derby?

Het is zover: de aftrap van een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League. We kijken nu al reikhalzend uit naar welke teams als een komeet uit de startblokken schieten en welke eerder blijven hangen. Het mooiste affiche van de eerste speeldag? Dat is ongetwijfeld die tussen twee Antwerpse ploegen: KV Mechelen en Antwerp nemen het zondag om 13h30 in het AFAS Stadion tegen elkaar op. Kom alles over deze wedstrijd te weten bij betFIRST!

Wie wint de openingswedstrijd in de Jupiler Pro League? Bij betFIRST vind je alvast de beste tips en de meeste interessante noteringen om te wedden op deze wedstrijd.

Aanval is de beste verdediging

We verwachten een hels tempo Achter de Kazerne. De supporters die voor het eerst hun geliefde Malinwa terug van dichtbij aan het werk mogen zien, gekoppeld aan de aanvallende speelstijl van De Kakkers, kan alleen maar spektakel opleveren. Goed om weten: KV Mechelen scoorde twaalf wedstrijden op rij in de eindsprint van vorig seizoen. Het is nog wat koffiedik kijken hoe Antwerp voor de dag zal komen onder nieuwe coach Priske, maar met hun aanvallende weelde is een doelpunt nooit ver weg. In de reguliere competitie van vorig seizoen kwam The Great Old slechts zeven keer niet tot scoren in 34 speeldagen.

Beide teams scoren (notering van 1.64)

 

Een garantie op goals

KV Mechelen tegen Antwerp, dan mogen we ons opmaken voor een mooie pot voetbal. Sinds de terugkeer van Antwerp en KV Mechelen naar het hoogste niveau, vielen er telkens drie goals of meer in deze affiche. Bovendien heeft KV Mechelen de as van zijn ploeg – behalve Vranckx die werd vervangen door Vinicius – kunnen behouden. Daarnaast heeft Antwerp zich al enorm laten gelden op de transfermarkt: zij haalden met Michel-Ange Balikwisha en Michael Frey twee spelers binnen die vorig seizoen samen goed waren voor maar liefst 26 doelpunten. Dat kan alleen maar vonken geven, toch?

Minimaal drie goals (notering van 1.76)

Must See

More in Jupiler Pro League