Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Profiteert KRC Genk van penibele situatie bij Standard?  

Vrijdagavond is het weer zo ver: de competitiestart in de Jupiler Pro League! Met Standard – Racing Genk krijgen we ook meteen een erg aantrekkelijke affiche voorgeschoteld. Zij nemen het om 20u45 tegen elkaar op in Sclessin.

Wie wint de openingswedstrijd in de Jupiler Pro League? Bij betFIRST vind je alvast de beste tips en de meeste interessante noteringen om te wedden op deze wedstrijd.

KRC Genk wint

Bij Standard beginnen ze toch een beetje met een wrang gevoel aan dit seizoen. De Luikse club werd namelijk een transferverbod opgelegd nadat de boekhouding bloedrood zag. Standard blijft dus achter met enkel vertrekkers en geen enkele volwaardige inkomende transfer. Het wordt een moeilijk seizoen voor coach Mbaye Leye, dat is zeker.

Bij Racing Genk zijn ze er dan wel weer in geslaagd om de meeste sterkhouders in Limburg te houden. Genk straalt ambitie uit en gaat de strijd met Club Brugge opnieuw aan. De openingswedstrijd in de Jupiler Pro League winnen is meteen het eerste doel om met een goed gevoel aan het seizoen te beginnen na de verloren Supercup-wedstrijd.

Racing Genk wint (notering van 2.40)

 

Paul Onuachu

Paul Onuachu blijft voorlopig bij Racing Genk. De club vraagt momenteel 30 miljoen euro voor hun topschutter in de hoop om hem nog een half of volledig seizoen te kunnen houden. Onuachu scoorde afgelopen seizoen maar liefst 37 goals en is dus van goudwaarde voor de Limburgers. Met zoveel aanvallend vermogen kan het niet anders dan dat Genk ook tegen Standard weer eens zal uitpakken.

KRC Genk scoort meer dan 1.5 doelpunten (notering van 2.05)

Must See

More in Jupiler Pro League