Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

KV Oostende wil zijn goede vorm bevestigen tegen Charleroi

Op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League staat onder andere KV Oostende – Charleroi op het programma. De kustploeg zal voor het eerst met hun vernieuwde logo aantreden. Daarbij willen ze hun veertigjarig bestaan maar al te graag met een overwinning inzetten.

Of ze daar tegen Charleroi in zullen slagen, dat komen we zaterdagavond te weten. Aftrap om 20u45 in Oostende. De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Goede vorm

Bij KV Oostende blikken ze heel tevreden terug op vorig seizoen. Een vijfde plaats in de reguliere competitie was veel meer dan waarop ze vooraf gehoopt hadden. KVO streed het seizoen daarvoor namelijk nog tegen de degradatie. Bij KV Oostende willen ze er alles aan doen om dit jaar hun goede vorm te bevestigen. Hoe kan dat beter dan meteen de openingsmatch te winnen tegen Charleroi, dat vorig seizoen tevreden moest zijn met een dertiende plaats.

KV Oostende wint (notering van 2.30)

 

Aanvallend voetbal

KV Oostende staat tegenwoordig voor attractief voetbal. Met maar liefst vijftien goals in hun laatste zes wedstrijden sloten play-off 2 af met een gemiddelde van 2.5 doelpunten per wedstrijd. De kustploeg kreeg er ook wel zestien om de oren, maar dat bewijst nogmaals dat ze in Oostende absoluut geen schrik hebben om aanvallende voetbal te brengen, ook niet tegen sterkere tegenstanders. De kans dat ze ook tegen Charleroi minstens twee keer scoren is dus erg groot.

KV Oostende scoort meer dan 1.5 doelpunten (notering van 2.05)

Must See

More in Jupiler Pro League