Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zorgt Club Brugge opnieuw voor een doelpuntenfestijn tegen Eupen?

Landskampioen Club Brugge gaat dit seizoen op zoek naar hun achttiende titel. Het zou meteen ook hun derde titel op rij zijn. De eerste wedstrijd die op het programma staat is tegen KAS Eupen. Aftrap zondag om 16u00 in het Jan Breydelstadion.

Voetbalweddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-Eupen vind je hieronder.

Ruime overwinning

Blauw-Zwart kon haar kampioenenploeg grotendeels bij elkaar houden. Dat wil zeggen dat Club Brugge ook dit seizoen alweer de te kloppen tegenstander zal worden. Op papier zouden ze dan ook geen problemen mogen hebben met KAS Eupen, dat vorig seizoen op een twaalfde plek strandde.

In de laatste vijf onderlinge duels ging Club Brugge vier keer met de overwinning aan de haal. Dat deden ze bovendien telkens met een ruime overwinning: 3-0, 0-4, 0-4 en 5-2. Eén keertje bleven het steken op 0-0. Kan Club Brugge ook deze keer weer met overtuiging winnen van Eupen?

Club Brugge wint met Asian handicap -1.75 (notering van 1.78)

 

Doelpunten

Het is ondertussen van 27 juli 2018 geleden dat Eupen nog eens een doelpunt kon scoren tegen Club Brugge. Toen werd het 5-2 in het Jan Breydelstadion. De vier daaropvolgende wedstrijden slaagde Eupen er niet in om te scoren. Het is duidelijk dat ze geen antwoord klaar hebben op de speelstijl van Blauw-Zwart. Club Brugge daarentegen liet maar liefst zestien doelpunten optekenen in de laatste vijf wedstrijden tegen Eupen.

Beide ploegen scoren: nee (notering van 1.66)

Must See

More in Jupiler Pro League