Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Knalt Club Brugge er ook tegen Seraing minstens drie tegen de netten?

Seraing-Club Brugge

We zitten ondertussen al aan speeldag 30 in de Jupiler Pro League. Money time begint meer dan ooit te naderen.

De strijd om de Champions’ play-offs plaatsjes is bikkelhard, maar daar hoeft Club Brugge zich normaal geen zorgen meer om te maken.

Blauw-zwart mag zaterdagavond op bezoek bij het stuntelende Seraing en hoopt leider Union nog meer onder druk te zetten.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Ketchupfles?

Ondanks de grote inspanning op de transfermarkt afgelopen zomer had Club Brugge lange tijd problemen met scoren. Echt zwaar uithalen, deden ze eigenlijk nog zelden.

Dus besloten ze bij blauw-zwart om in de winter nog wat meer slagkracht binnen te brengen: Skov Olsen en Buchanan lijken voltreffers. Voeg daar Lang en De Ketelaere aan toe en het wordt bijna griezelig.

De ketchupfles met goals lijkt de laatste weken ook helemaal geopend: Club scoorde drie keer op Eupen en veegde ook de vloer aan met Antwerp: 4-1.

Iets zegt ons dat ook Seraing er minstens drie om de oren krijgt: de Luikenaars pakten een vreselijke nul op twaalf de laatste vier matchen.

Club Brugge scoort minstens drie keer (notering van 2.35)

 

Pruttelende doelpuntenmachine.

Iets wat in de eerste maanden van het Jupiler Pro League heel hard opviel bij Club Brugge: ze slikten bijzonder makkelijk goals. En dat was toch iets wat we niet meer gewend waren van Simon Mignolet en co.

Het was dan ook één van de werkpunten van nieuwe coach Alfred Schreuder. Dat lukt met horten en stoten, maar zeker niet onaardig: Club wist in 50% van de matchen onder Schreuder de nul te houden.

Tegen Seraing moet dat dus zeker ook lukken, want wist je dat Seraing al vijf(!) wedstrijden op rij niet meer aan het kanon stond?

Hun laatste goals dateren nu al van 26 januari, toen ze Beerschot wisten te kloppen met 2-1.

Beide teams scoren niet (notering van 2.05)

Must See

More in Jupiler Pro League