Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Legt Antwerp Beerschot opnieuw over de knie na rust, in de Antwerpse derby?

Antwerp-Beerschot

Speeldag 30 in de Jupiler Pro League is er eentje waar ze in heel Antwerpen al maanden naar uitkijken. Want het is opnieuw zover: Antwerp ontvangt zondagmiddag om 13h30 eeuwige stadsrivaal Beerschot in de Antwerpse derby.

Live wedden op the Great Old of de Ratten doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze derby vind je hieronder.

Sterke tweede helft?

Het belooft alweer een spetterende editie te worden van de Antwerpse derby, die deze keer op de Bosuil wordt gespeeld. Want er staan namelijk twee elftallen tegenover elkaar die heel wat hebben goed te maken…

Zowel Antwerp als Beerschot pakten de laatste vier matchen een drie op twaalf. We voorspellen dus een gesloten wedstrijd, hard tegen onzacht.

Een gelijke stand aan de rust zou zomaar kunnen, in de laatste twee wedstrijden tussen rood en paars was dat telkens het geval.

Maar in beide wedstrijden was het ook Antwerp dat het laken in de tweede helft naar zich toetrok en zich ‘ploeg van ’t stad’ mocht noemen achteraf. Doen ze het zondag opnieuw?

Gelijke stand aan rust, Antwerp wint (notering van 4.40)

 

Oog van de naald.

Antwerp mag dit seizoen dan geen sprankelend voetbal spelen, je moet het ze toch nageven: ze winnen heel erg vaak. Enkel leider Union won dit seizoen al meer matchen dan The Great Old.

Al is het wel vaak harken en sleuren om de drie punten binnen te halen. Wist je dat Antwerp de ploeg is in de Jupiler Pro League die al de meeste wedstrijd wist te winnen met maar één goal verschil?

Ze deden het al negen keer dit seizoen. Dat geeft de burger van Beerschot niet al te veel moed, want ook de voorgaande drie derby’s won Antwerp telkens met het kleinste verschil.

Als je weet dat Beerschot van de laatste vijf verliespartijen vier keer verloor met één goal verschil, zouden wij weten waar we ons geld op inzetten.

Antwerp wint met één goal verschil (notering van 3.35)

 

Must See

More in Jupiler Pro League