Verbind je met ons

HomeConference League

Kan Marseille in De Kuip een tik uitdelen aan Feyenoord in de halve finale van de Conference League?

Feyenoord-Marseille

Het vizier van voetbalminnend Europa mag dan misschien volledig gericht zijn op de Champions en Europa League, ook in de nieuwe competitie – de Conference League – naderen we de eindfase.

Schieten nog over: Feyenoord, Marseille, Leicester City en AS Roma. Die eerste twee bekampen elkaar in De Kuip, donderdag om 21h.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze halve finale vind je hieronder.

In bloedvorm.

In Rotterdam moeten ze ondertussen zowat gek komen van de spanning. Want hoelang moet het al geleden zijn dat zij in een Europese halve finale stonden?

Ondanks hun mooie resultaten zullen ze toch met enige schrik naar Marseille kijken. De Fransmannen spelen een van hun beste seizoenen van de afgelopen jaren en zijn op weg naar de Champions League voorrondes.

Vooral sinds begin maart is de motor volledig aangeslagen. Onder leiding van de Argentijnse trainer Jorge Sampaoli razen ze door de verschillende competities.

Van hun laatste elf matchen wonnen ze er tien. Enkel PSG ging tegen hen, nipt, met de drie punten aan de haal. In de Conference League wonnen ze al iedere wedstrijd.

Een stevige dobber voor de Nederlanders, dus…

Marseille wint of gelijkspel (notering van 1.68)

 

Spektakel in De Kuip?

Met Feyenoord en Marseille staan er twee ploegen tegenover elkaar die aanvallend zeker iets te bieden hebben.

Denk maar aan Cyriel Dessers, Luis Sinisterra, Dimitri Payet – als hij fit geraakt – en Cengiz Ünder. Die eerste is, samen met Tammy Abraham van AS Roma, zelfs topschutter in de Conference League.

De kans is dus groot dat we goals zullen zien. Zeker als we kijken naar de resultaten van Feyenoord in die competitie.

In negen van hun tien wedstrijden vielen er minstens drie goals in totaal. In hun laatste vier zelfs 21. Maar ook bij Marseille vielen er minstens drie doelpunten in vijf van de zes duels.

Minstens drie treffers in De Kuip? Daar zouden wij ons geld op inzetten.

Er vallen minstens drie goals (notering van 1.71)

 

Must See

More in Conference League