Verbind je met ons

HomeConference League

Kan Gent zich met één been in de groepsfase van de Europa League knallen tegen Omonia Nicosia?

KAA Gent Union betting tips betFIRST

Donderdag= D-Day in het Belgisch voetbal. Drie teams moeten de eerste stap zetten om zich in de groepsfase van een Europees tornooi te knokken.

KAA Gent is de enige die zich nog voor de Europa League kan kwalificeren. Ze nemen het in de Ghelamco Arena op tegen Omonia Nicosia.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze partij vind je hieronder.

Scoren? Niet makkelijk

KAA Gent kende al wat tegenslag in het begin van het seizoen. De Buffalo’s verloren al meteen hun speerpunt Tarik Tissoudali.

En toch is het niet allemaal kommer en kwel, want Gent is wel degelijk goed mee met de rest van de topploegen in de Jupiler Pro League.

Met 8 op 12 deden ze het niet slecht en blijven ze in het kielzog van Genk en Anderlecht, én vlak voor Club Brugge.

Ze slikten dan misschien meer goals dan verwacht, toch blijft verdediging van Gent bestaan uit beesten. Ngadeu, Okumu en Torunarigha: dat is pure kwaliteit.

Nicosia scoorde al twee matchen op rij niet. Een oefenmatch tegen AEK Athene ging verloren en in de Supercup tegen Limassol gingen ze kansloos 2-0 onderuit.

Omonia Nicosia scoort niet (notering van 1.90)

 

Niet op toerental

Er zal wel wat spanning heersen in de wandelgangen van de Ghelamco Arena, maar toch moet dit KAA Gent de Cyprioten makkelijk kunnen verslaan.

Gent is al wekenlang bezig geweest in de voorbereiding én ook de competitie is al volledig in gang geschoten.

Op dat vlak is het een wereld van verschil met Nicosia. Zij beginnen namelijk pas op 29 augustus aan de competitie en zijn dus nog niet helemaal op toerental.

De kans is groot dat we goals zullen zien, want in drie van de eerste vier JPL-matchen van Gent vielen er telkens minstens drie.

Een wereldploeg is Nicosia overigens echt niet. Ze eindigden vorig seizoen amper zevende in de competitie en moesten daardoor degradatie play-offs spelen.

Met een Hugo Cuypers en Andrew Hjulsager op dreef, zijn doelpunten alvast niet veraf.

Er vallen minstens 3 goals (notering van 1.66)

 

Must See

More in Conference League