Verbind je met ons

HomeLa Liga

Hoe bereid je jouw weddenschappen voor de Clasico voor?

An old image of the Clasico between Barça and Real as we know it - Place your bets on betFIRST

Is er een leukere wedstrijd om voetbalbets op te plaatsen dan een rasechte Clasico tussen FC Barcelona en Real Madrid? Nope! Profiteer daarom nu zaterdag van de beste voetbalodds op betFIRST tijdens deze epische wedstrijd tussen Barça en Real!

Om optimaal voorbereid te zijn zouden we je een overzicht van de laatste head-to-heads kunnen geven, maar dat zou niet representatief zijn voor de huidige vorm van beide teams. In plaats daarvan voorzien we een overzicht van de laatste 20 wedstrijden van de twee grootste Spaanse teams. Zo kan je veel beter de juiste keuze maken op betFIRST!

De laatste 20 wedstrijden van FC Barcelona

Als je een fan bent van FC Barcelona, zul je blij zijn te weten dat Barça meer dan 2.5 doelpunten heeft gemaakt in 12 van de laatste 20 wedstrijden. Er is dus een kans van 60% dat deze prestatie wordt herhaald tegen Real. De Blaugranas hebben ook 65% van hun laatste 20 wedstrijden (13 van de 7) gewonnen. Daar staan slechts 3 nederlagen en 4 gelijke spelen tegenover. Een laatste opvallende statistiek: in 10 van de laatste 20 wedstrijden kwam de tegenpartij niet tot het scoren van een doelpunt.

Lionel Messi - FC Barcelona

Lionel Messi – FC Barcelona

De laatste 20 wedstrijden van Real Madrid

Real Madrid kan in haar laatste 20 wedstrijden erg goede statistieken voorleggen (de nederlaag tegen Shakthar tellen we even niet mee). Real scoort makkelijk, in de laatste 20 partijen scoorden de mannen van Zinedine Zidane in de helft van hun wedstrijden meer dan 2.5 goals. Als je dat vergelijkt met de cijfers van Barça, dan weet je dat de score in deze Clasico alle kanten kan opgaan. Real won overigens 14 van zijn laatste 20 wedstrijden. Daarnaast werd er 4 keer verloren en 2 keer gelijkgespeeld. En net als FC Barcelona heeft Real Madrid 10 wedstrijden gespeeld zonder ook maar één doelpunt toe te staan.

Fans van het Spaanse voetbal zullen op hun wenken bediend worden, want de wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid belooft vol wendingen te zitten, zeker als je als basis de statistieken van hun laatste 20 wedstrijden neemt. Moge het beste team winnen! En als je zelf ook een kansje op winst wil maken, plaats dan je voetbalweddenschappen op betFIRST.

Must See

More in La Liga